Mahjong Quest igrica


Započnite svoje Mahjong Quest putovanje u ovoj klasičnoj orijentalnoj slagalici! Pravila su jednostavna, samo uklonite odgovarajuće delove sa table dok ne ispunite cilj. Ako ste dovoljno brzi, dobićete medalje i alate koji će vam pomoći!

Mahjong Quest igrica ima na raspolaganu na desetine alata za pojačavanje nivoa, medalje i druge nagrade za brzo završavanje nivoa, nove specijalne pločice za otkrivanje, prelepu orijentalnu grafiku, kao i različite pozadine i maske pločica.

Spojite parove identičnih pločica da biste ih uklonili sa table dok se potpuno ne očisti ili dok ne pronađete sve posebne pločice. Možete upariti samo pločice koje su slobodne na najmanje jednoj strani. Pronalazite iste slobodne pločice što je brže moguće da biste zaradili nagrade i medalje, kako biste otključali više nivoa.

Pločice za sezonu se podudaraju čak i ako je slika drugačija. Isto je i sa cvetnim pločicama. Kamene pločice ne rade ništa. Neke pločice su obrnute, okreću se kad ih izaberete. Da biste oslobodili zarobljene pločice, morate da uskladite makaze.

Oglasi / Advertisements
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
(1 ocena, prosek: 5.00 od 5)
Loading...
Sviđa vam se igra? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da biste dodali u Bookmarks / Favorites.
Oglasi / Advertisements