Mahjong Duels igrica


Neverovatna kineska igra veštine i strategije, mahjong, je sada društvena igra! Mahjong Duels je mahjong za više igrača! Uđite u arenu i pripremite se da igrate sa najboljim protivnicima. Uparite svoje mistične pločice kao kineski majstor igre! Izazovite i porazite svoje prijatelje tako što ćete prvi pronaći odgovarajuće simbole za bambus, zmajeve, cifre i druge elemente.

Izvanredna verzija za više igrača. Uparite sve mistične pločice što je brže moguće i otključajte nove nivoe sa fascinantnim funkcijama. Uživajte u neverovatnoj grafici i pojačanjima. Učestvujte na turnirima i izazivajte najbolje protivnike.

Svaki set mahjong pločica se sastoji od 144 pločice. Postoji 136 odgovarajućih pločica, 4 cveta i 4 sezonske pločice. Stvarne pločice će se razlikovati u zavisnosti od skupa pločica koji ste izabrali, ali svaki set održava iste grupe i odnose. Pločice Cveća i Sezona se ne poklapaju tačno, ali uvek postoji vizuelni odnos između pločica u svakoj grupi. Možete da uporedite bilo koju pločicu cveta sa bilo kojom drugom cvetnom pločicom i bilo koju pločicu za sezonu sa bilo kojom drugom sezonskom pločicom.

Oglasi / Advertisements
Još nema ocena, ocenite prvi!
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se igra? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da biste dodali u Bookmarks / Favorites.
Oglasi / Advertisements