Mahjong Alchemy igrica


Mahjong Alchemy igrica od vas zahteva da sakupite iste pločice jednostavnim odabirom na ekranu. Trenirajte svoje pamćenje i poboljšajte svoju pažnju da biste još brže pronašli parove. Zapamtite, što brže otvorite parove, više bodova ćete dobiti. Istovremeno, uživajte u atmosferi kineskog festivala i magiji alhemije na putu ili nakon napornog radnog dana.

Igra je savršena za opuštanje i dobijanje samo pozitivnih emocija. Takođe, ne zaboravite da kupite nove pločice. Što je lepša i ređa pločica, to je skuplja.

Mahjong Alchemy igra uključuje 17 jedinstvenih tematskih nivoa različite težine. Igra podržava čuvanje napretka 5 vrsta pločica: uobičajene, neobične, retke, epske i legendarne.

Povežite identične kartice jednostavnim klikom na njih. Što brže to uradite, više bodova ćete dobiti. Ne možete naći par? Koristite savet tako što ćete kliknuti na odgovarajuće dugme sa strane. Ako ovo nije pomoglo, pokušajte da nastavite za novčiće. Takođe, možete kupiti nove kartice za novčiće. Što je kartica bolja, to je skuplja.

Oglasi / Advertisements
Još nema ocena, ocenite prvi!
1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica
Loading...
Sviđa vam se igra? Pritisnite Ctrl+D na tastaturi da biste dodali u Bookmarks / Favorites.
Oglasi / Advertisements